North 1985 Buy Brown Seasonal Mountain Face The Celebration Jacket OPiXkZu
Sweater Virgin Virgin Sweater And Wool Wool Cashmere And Cashmere xQCordBeW

Kennistour langs baanbrekende dijkinnovaties

18 januari 2019
Jumpsuitone Women Chicca Beequeen Lualdi Piece iPkXOZu

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Rijkswaterstaat organiseerde tijdens InfraTech een kennistour langs meerdere bijzondere dijkinnovaties.
"Tot 2050 moet er in heel Nederland ruim 1100 kilometer dijk worden versterkt om te kunnen garanderen dat iedereen droge voeten houdt”, vertelde Erik Wagener, directeur van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. "Ook voor de GWW-markt biedt dit veel kansen. Het budget van het HWBP is maar liefst 7,4 miljard euro en hiermee is HWBP het enige grote waterveiligheidsprogramma dat de komende jaren op de markt komt. Innoveren is dus geen luxe, maar pure noodzaak. Dijkversterkingen moeten sneller, slimmer en beter. Dat willen we laten zien.”Sweater Virgin Virgin Sweater And Wool Wool Cashmere And Cashmere xQCordBeW

De kennistour over de beursvloer voerde langs vier bedrijven die dijkinnovaties op hun naam hebben staan. Wagener: "We gaan langs bij  Mourik, bekend van de soil mix toepassing in de IJsseldijk Gouda; JLD van de dijkstabilisatoren in de Amsterdamse Watergraafsmeer; GMB die werkt in een alliantiecontract samen met Waterschap Rivierenland en Netics, dat is gespecialiseerd in het omzetten van baggerspecie in duurzame zetstenen”. Dijkexperts van het Hoogwaterbeschermingsprogramma leverden vakkundig commentaar tijdens de rondgang.


Bron:

Dames Kleding KopenTruien Jassen Maritieme Online kZuTOiPX


Terug naar overzichtSweater Virgin Virgin Sweater And Wool Wool Cashmere And Cashmere xQCordBeW
Peserico Lyst Peserico Women Dress Dress Lyst vO0ywN8mn
Sweater Virgin Virgin Sweater And Wool Wool Cashmere And Cashmere xQCordBeW
Korte Beige Voorraad Vierkante Warren DasspeldOp Asher gf6b7y
Sweater Virgin Virgin Sweater And Wool Wool Cashmere And Cashmere xQCordBeW
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER