North 1985 Buy Brown Seasonal Mountain Face The Celebration Jacket OPiXkZu
Tommy Jeans Light Women's Blue Shorts Florida Denim Classic MVUSpz

Kennistour langs baanbrekende dijkinnovaties

18 januari 2019
Miinto Expresso Het Elegantste nl Modemerk Op HYEW9D2I

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Rijkswaterstaat organiseerde tijdens InfraTech een kennistour langs meerdere bijzondere dijkinnovaties.
"Tot 2050 moet er in heel Nederland ruim 1100 kilometer dijk worden versterkt om te kunnen garanderen dat iedereen droge voeten houdt”, vertelde Erik Wagener, directeur van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. "Ook voor de GWW-markt biedt dit veel kansen. Het budget van het HWBP is maar liefst 7,4 miljard euro en hiermee is HWBP het enige grote waterveiligheidsprogramma dat de komende jaren op de markt komt. Innoveren is dus geen luxe, maar pure noodzaak. Dijkversterkingen moeten sneller, slimmer en beter. Dat willen we laten zien.”Tommy Jeans Light Women's Blue Shorts Florida Denim Classic MVUSpz

De kennistour over de beursvloer voerde langs vier bedrijven die dijkinnovaties op hun naam hebben staan. Wagener: "We gaan langs bij  Mourik, bekend van de soil mix toepassing in de IJsseldijk Gouda; JLD van de dijkstabilisatoren in de Amsterdamse Watergraafsmeer; GMB die werkt in een alliantiecontract samen met Waterschap Rivierenland en Netics, dat is gespecialiseerd in het omzetten van baggerspecie in duurzame zetstenen”. Dijkexperts van het Hoogwaterbeschermingsprogramma leverden vakkundig commentaar tijdens de rondgang.


Bron:

In Gypsies Dress Experiments Elegance1880s Fancy 8wOZ0NnPkX


Terug naar overzichtTommy Jeans Light Women's Blue Shorts Florida Denim Classic MVUSpz
Schoenen Dames 9731Maat37 5KleurCognac Jhay 9731Maat37 Dames 5KleurCognac Jhay XTikPZOu
Tommy Jeans Light Women's Blue Shorts Florida Denim Classic MVUSpz
De Nieuwe Manier Om Mode Te Shoppen Nl W2IE9DH
Tommy Jeans Light Women's Blue Shorts Florida Denim Classic MVUSpz
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER