North 1985 Buy Brown Seasonal Mountain Face The Celebration Jacket OPiXkZu
Raphaela Item No63337388 By Brax Slim Design Proform Trousers dxoWBreQC

Kennistour langs baanbrekende dijkinnovaties

18 januari 2019
Atos New Deals Lombardini Shorts On FKJc1l

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Rijkswaterstaat organiseerde tijdens InfraTech een kennistour langs meerdere bijzondere dijkinnovaties.
"Tot 2050 moet er in heel Nederland ruim 1100 kilometer dijk worden versterkt om te kunnen garanderen dat iedereen droge voeten houdt”, vertelde Erik Wagener, directeur van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. "Ook voor de GWW-markt biedt dit veel kansen. Het budget van het HWBP is maar liefst 7,4 miljard euro en hiermee is HWBP het enige grote waterveiligheidsprogramma dat de komende jaren op de markt komt. Innoveren is dus geen luxe, maar pure noodzaak. Dijkversterkingen moeten sneller, slimmer en beter. Dat willen we laten zien.”Raphaela Item No63337388 By Brax Slim Design Proform Trousers dxoWBreQC

De kennistour over de beursvloer voerde langs vier bedrijven die dijkinnovaties op hun naam hebben staan. Wagener: "We gaan langs bij  Mourik, bekend van de soil mix toepassing in de IJsseldijk Gouda; JLD van de dijkstabilisatoren in de Amsterdamse Watergraafsmeer; GMB die werkt in een alliantiecontract samen met Waterschap Rivierenland en Netics, dat is gespecialiseerd in het omzetten van baggerspecie in duurzame zetstenen”. Dijkexperts van het Hoogwaterbeschermingsprogramma leverden vakkundig commentaar tijdens de rondgang.


Bron:

Met Trui oliver Online Opstaande Kraag BestellenS Shop Wollige hrdCtQs


Terug naar overzichtRaphaela Item No63337388 By Brax Slim Design Proform Trousers dxoWBreQC
Rokken Voor Rokken DamesKoop Online Shoeby Online DamesKoop Shoeby Voor OkXiPuZ
Raphaela Item No63337388 By Brax Slim Design Proform Trousers dxoWBreQC
Linen Blend Mini Cotton Skirt Ida R4jL5A
Raphaela Item No63337388 By Brax Slim Design Proform Trousers dxoWBreQC
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER