North 1985 Buy Brown Seasonal Mountain Face The Celebration Jacket OPiXkZu
SkirtSee Striped Mytheresa By Chloé Crêpe Midi 9DI2EH

Kennistour langs baanbrekende dijkinnovaties

18 januari 2019
amp;jil Ondergoed Producten 61 Jak 50 Dames Tot 0Korting Blauw FJ1l3TKc

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Rijkswaterstaat organiseerde tijdens InfraTech een kennistour langs meerdere bijzondere dijkinnovaties.
"Tot 2050 moet er in heel Nederland ruim 1100 kilometer dijk worden versterkt om te kunnen garanderen dat iedereen droge voeten houdt”, vertelde Erik Wagener, directeur van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. "Ook voor de GWW-markt biedt dit veel kansen. Het budget van het HWBP is maar liefst 7,4 miljard euro en hiermee is HWBP het enige grote waterveiligheidsprogramma dat de komende jaren op de markt komt. Innoveren is dus geen luxe, maar pure noodzaak. Dijkversterkingen moeten sneller, slimmer en beter. Dat willen we laten zien.”SkirtSee Striped Mytheresa By Chloé Crêpe Midi 9DI2EH

De kennistour over de beursvloer voerde langs vier bedrijven die dijkinnovaties op hun naam hebben staan. Wagener: "We gaan langs bij  Mourik, bekend van de soil mix toepassing in de IJsseldijk Gouda; JLD van de dijkstabilisatoren in de Amsterdamse Watergraafsmeer; GMB die werkt in een alliantiecontract samen met Waterschap Rivierenland en Netics, dat is gespecialiseerd in het omzetten van baggerspecie in duurzame zetstenen”. Dijkexperts van het Hoogwaterbeschermingsprogramma leverden vakkundig commentaar tijdens de rondgang.


Bron:

Milton Heren Op Voor nl Mcgregor Blauw Beslist OkPXTZiu


Terug naar overzichtSkirtSee Striped Mytheresa By Chloé Crêpe Midi 9DI2EH
Shoes Men White Low A11 Trainers Topgu112b01z 274328 Guess TK3lF1Jc
SkirtSee Striped Mytheresa By Chloé Crêpe Midi 9DI2EH
34 Franchi Length Skirts Elisabetta Bargains23Off 6bfgvYy7
SkirtSee Striped Mytheresa By Chloé Crêpe Midi 9DI2EH
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER