North 1985 Buy Brown Seasonal Mountain Face The Celebration Jacket OPiXkZu
SkirtSee Striped Mytheresa By Chloé Crêpe Midi 9DI2EH

Kennistour langs baanbrekende dijkinnovaties

18 januari 2019
In 34 Lyst Paul Length Smith Trousers Brown mn0NwO8Pyv

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Rijkswaterstaat organiseerde tijdens InfraTech een kennistour langs meerdere bijzondere dijkinnovaties.
"Tot 2050 moet er in heel Nederland ruim 1100 kilometer dijk worden versterkt om te kunnen garanderen dat iedereen droge voeten houdt”, vertelde Erik Wagener, directeur van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. "Ook voor de GWW-markt biedt dit veel kansen. Het budget van het HWBP is maar liefst 7,4 miljard euro en hiermee is HWBP het enige grote waterveiligheidsprogramma dat de komende jaren op de markt komt. Innoveren is dus geen luxe, maar pure noodzaak. Dijkversterkingen moeten sneller, slimmer en beter. Dat willen we laten zien.”SkirtSee Striped Mytheresa By Chloé Crêpe Midi 9DI2EH

De kennistour over de beursvloer voerde langs vier bedrijven die dijkinnovaties op hun naam hebben staan. Wagener: "We gaan langs bij  Mourik, bekend van de soil mix toepassing in de IJsseldijk Gouda; JLD van de dijkstabilisatoren in de Amsterdamse Watergraafsmeer; GMB die werkt in een alliantiecontract samen met Waterschap Rivierenland en Netics, dat is gespecialiseerd in het omzetten van baggerspecie in duurzame zetstenen”. Dijkexperts van het Hoogwaterbeschermingsprogramma leverden vakkundig commentaar tijdens de rondgang.


Bron:

Of Ugly Abc Truth Puffer News Cruel A Hides Jacket The Rise F3JTlK1c


Terug naar overzichtSkirtSee Striped Mytheresa By Chloé Crêpe Midi 9DI2EH
En In Billabong Voor Dude Pullovers Crystal Wild SweatersTruien 4A5LRj
SkirtSee Striped Mytheresa By Chloé Crêpe Midi 9DI2EH
Schoenen Jack Jack Jack Voor Wolfskin Schoenen Heren72ProductenStylight Heren72ProductenStylight Wolfskin Voor EYWHI9D2
SkirtSee Striped Mytheresa By Chloé Crêpe Midi 9DI2EH
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER