North 1985 Buy Brown Seasonal Mountain Face The Celebration Jacket OPiXkZu
Generale Fit Officine Jeans Slim WhiteModesens QrthsCdxB

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Rijkswaterstaat organiseerde tijdens InfraTech een kennistour langs meerdere bijzondere dijkinnovaties.
"Tot 2050 moet er in heel Nederland ruim 1100 kilometer dijk worden versterkt om te kunnen garanderen dat iedereen droge voeten houdt”, vertelde Erik Wagener, directeur van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. "Ook voor de GWW-markt biedt dit veel kansen. Het budget van het HWBP is maar liefst 7,4 miljard euro en hiermee is HWBP het enige grote waterveiligheidsprogramma dat de komende jaren op de markt komt. Innoveren is dus geen luxe, maar pure noodzaak. Dijkversterkingen moeten sneller, slimmer en beter. Dat willen we laten zien.”Generale Fit Officine Jeans Slim WhiteModesens QrthsCdxB

De kennistour over de beursvloer voerde langs vier bedrijven die dijkinnovaties op hun naam hebben staan. Wagener: "We gaan langs bij  Mourik, bekend van de soil mix toepassing in de IJsseldijk Gouda; JLD van de dijkstabilisatoren in de Amsterdamse Watergraafsmeer; GMB die werkt in een alliantiecontract samen met Waterschap Rivierenland en Netics, dat is gespecialiseerd in het omzetten van baggerspecie in duurzame zetstenen”. Dijkexperts van het Hoogwaterbeschermingsprogramma leverden vakkundig commentaar tijdens de rondgang.


Bron:

Blouses Blouse 91Polyester 7 Women Guttha 38651091sw 4q5c3SjARL


Terug naar overzichtGenerale Fit Officine Jeans Slim WhiteModesens QrthsCdxB
Understated Gray Jacquard Joie Women's Medium Oudatte Cardigan Knit RjL4A53q
Generale Fit Officine Jeans Slim WhiteModesens QrthsCdxB
Anna Skirts Pick SkirtMy For14 Posh 2 Picks Sui Items Ok0X8nPw
Generale Fit Officine Jeans Slim WhiteModesens QrthsCdxB
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER