North 1985 Buy Brown Seasonal Mountain Face The Celebration Jacket OPiXkZu
Visession Vila Kleid Dress dc Damen nv0mNO8w

Kennistour langs baanbrekende dijkinnovaties

18 januari 2019
Women com£74 Trousers Nicwave Port Casual 00 On Yoox EDHW2Y9I

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Rijkswaterstaat organiseerde tijdens InfraTech een kennistour langs meerdere bijzondere dijkinnovaties.
"Tot 2050 moet er in heel Nederland ruim 1100 kilometer dijk worden versterkt om te kunnen garanderen dat iedereen droge voeten houdt”, vertelde Erik Wagener, directeur van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. "Ook voor de GWW-markt biedt dit veel kansen. Het budget van het HWBP is maar liefst 7,4 miljard euro en hiermee is HWBP het enige grote waterveiligheidsprogramma dat de komende jaren op de markt komt. Innoveren is dus geen luxe, maar pure noodzaak. Dijkversterkingen moeten sneller, slimmer en beter. Dat willen we laten zien.”Visession Vila Kleid Dress dc Damen nv0mNO8w

De kennistour over de beursvloer voerde langs vier bedrijven die dijkinnovaties op hun naam hebben staan. Wagener: "We gaan langs bij  Mourik, bekend van de soil mix toepassing in de IJsseldijk Gouda; JLD van de dijkstabilisatoren in de Amsterdamse Watergraafsmeer; GMB die werkt in een alliantiecontract samen met Waterschap Rivierenland en Netics, dat is gespecialiseerd in het omzetten van baggerspecie in duurzame zetstenen”. Dijkexperts van het Hoogwaterbeschermingsprogramma leverden vakkundig commentaar tijdens de rondgang.


Bron:

Fashion Cropped Dames Skinny Ridge Fit Broeken Blue We Broek lu1TJ3KFc


Terug naar overzichtVisession Vila Kleid Dress dc Damen nv0mNO8w
Dames Voor Online Miinto Truien Bestel Je Op nl MLVqpjSUzG
Visession Vila Kleid Dress dc Damen nv0mNO8w
SchoenenStylight Dames Dames Dames Plein® Philipp SchoenenStylight Philipp Plein® Plein® SchoenenStylight Dames Philipp AS35Ljqc4R
Visession Vila Kleid Dress dc Damen nv0mNO8w
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER