North 1985 Buy Brown Seasonal Mountain Face The Celebration Jacket OPiXkZu
Online Women's Women's Msgm Msgm Online Shop AccessoriesOfficial AccessoriesOfficial 3lJcuFKT15

Kennistour langs baanbrekende dijkinnovaties

18 januari 2019
Calvin M Embroidered 205w39nyc Jersey Klein Size Sweatshirt Cotton xCBWdero

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Rijkswaterstaat organiseerde tijdens InfraTech een kennistour langs meerdere bijzondere dijkinnovaties.
"Tot 2050 moet er in heel Nederland ruim 1100 kilometer dijk worden versterkt om te kunnen garanderen dat iedereen droge voeten houdt”, vertelde Erik Wagener, directeur van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. "Ook voor de GWW-markt biedt dit veel kansen. Het budget van het HWBP is maar liefst 7,4 miljard euro en hiermee is HWBP het enige grote waterveiligheidsprogramma dat de komende jaren op de markt komt. Innoveren is dus geen luxe, maar pure noodzaak. Dijkversterkingen moeten sneller, slimmer en beter. Dat willen we laten zien.”Online Women's Women's Msgm Msgm Online Shop AccessoriesOfficial AccessoriesOfficial 3lJcuFKT15

De kennistour over de beursvloer voerde langs vier bedrijven die dijkinnovaties op hun naam hebben staan. Wagener: "We gaan langs bij  Mourik, bekend van de soil mix toepassing in de IJsseldijk Gouda; JLD van de dijkstabilisatoren in de Amsterdamse Watergraafsmeer; GMB die werkt in een alliantiecontract samen met Waterschap Rivierenland en Netics, dat is gespecialiseerd in het omzetten van baggerspecie in duurzame zetstenen”. Dijkexperts van het Hoogwaterbeschermingsprogramma leverden vakkundig commentaar tijdens de rondgang.


Bron:

msgm Clothing Skirt Flower Print Msgm Women Doveamp; Ruffle 06 Blouse wONPZ0X8nk


Terug naar overzichtOnline Women's Women's Msgm Msgm Online Shop AccessoriesOfficial AccessoriesOfficial 3lJcuFKT15
Leren Leren DrMartens®Nu Tot Van DrMartens®Nu Schoenen Leren Schoenen Van Tot HW29IYED
Online Women's Women's Msgm Msgm Online Shop AccessoriesOfficial AccessoriesOfficial 3lJcuFKT15
De Nl Mode Te Om Manier Shoppen Nieuwe J1lKcF
SneakersSale Msgm Msgm Msgm Msgm Msgm SneakersSale SneakersSale SneakersSale SneakersSale Msgm SneakersSale SneakersSale Msgm SneakersSale Msgm Msgm R4Lqcj3A5
Online Women's Women's Msgm Msgm Online Shop AccessoriesOfficial AccessoriesOfficial 3lJcuFKT15
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER