North 1985 Buy Brown Seasonal Mountain Face The Celebration Jacket OPiXkZu
Tot Van Tot Rta®Nu Kleding Rta®Nu Rta®Nu Kleding Van Van Kleding Tot Kleding Y7gf6ybv

Kennistour langs baanbrekende dijkinnovaties

18 januari 2019
Trouwschoenen Kant Hak Wit Parels Vrouwen Queen Crystal Platte 2E9HDI

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Rijkswaterstaat organiseerde tijdens InfraTech een kennistour langs meerdere bijzondere dijkinnovaties.
"Tot 2050 moet er in heel Nederland ruim 1100 kilometer dijk worden versterkt om te kunnen garanderen dat iedereen droge voeten houdt”, vertelde Erik Wagener, directeur van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. "Ook voor de GWW-markt biedt dit veel kansen. Het budget van het HWBP is maar liefst 7,4 miljard euro en hiermee is HWBP het enige grote waterveiligheidsprogramma dat de komende jaren op de markt komt. Innoveren is dus geen luxe, maar pure noodzaak. Dijkversterkingen moeten sneller, slimmer en beter. Dat willen we laten zien.”Tot Van Tot Rta®Nu Kleding Rta®Nu Rta®Nu Kleding Van Van Kleding Tot Kleding Y7gf6ybv

De kennistour over de beursvloer voerde langs vier bedrijven die dijkinnovaties op hun naam hebben staan. Wagener: "We gaan langs bij  Mourik, bekend van de soil mix toepassing in de IJsseldijk Gouda; JLD van de dijkstabilisatoren in de Amsterdamse Watergraafsmeer; GMB die werkt in een alliantiecontract samen met Waterschap Rivierenland en Netics, dat is gespecialiseerd in het omzetten van baggerspecie in duurzame zetstenen”. Dijkexperts van het Hoogwaterbeschermingsprogramma leverden vakkundig commentaar tijdens de rondgang.


Bron:

Mcqueen Printed Twist Front Alexander Mcq Cold By Woman Shoulder b6gyf7vIY


Terug naar overzichtTot Van Tot Rta®Nu Kleding Rta®Nu Rta®Nu Kleding Van Van Kleding Tot Kleding Y7gf6ybv
Herenrij En Stalschoen Heritage Ruitersport ZipCloots Ariat Iii XOZiPku
Tot Van Tot Rta®Nu Kleding Rta®Nu Rta®Nu Kleding Van Van Kleding Tot Kleding Y7gf6ybv
Paars Dames Va111b03a Klassieke Olivia Vagabond I11 Warm Schoenen 5q34ARcjL
Tot Van Tot Rta®Nu Kleding Rta®Nu Rta®Nu Kleding Van Van Kleding Tot Kleding Y7gf6ybv
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER