North 1985 Buy Brown Seasonal Mountain Face The Celebration Jacket OPiXkZu
Blazers Suits Moncho Heredia Gyönyörű Női And kwuTPiOXZl

Kennistour langs baanbrekende dijkinnovaties

18 januari 2019
Jurk Mart Jurk Zwart Visser Mart Zwart Visser Promiss Promiss vmONwy8n0

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Rijkswaterstaat organiseerde tijdens InfraTech een kennistour langs meerdere bijzondere dijkinnovaties.
"Tot 2050 moet er in heel Nederland ruim 1100 kilometer dijk worden versterkt om te kunnen garanderen dat iedereen droge voeten houdt”, vertelde Erik Wagener, directeur van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. "Ook voor de GWW-markt biedt dit veel kansen. Het budget van het HWBP is maar liefst 7,4 miljard euro en hiermee is HWBP het enige grote waterveiligheidsprogramma dat de komende jaren op de markt komt. Innoveren is dus geen luxe, maar pure noodzaak. Dijkversterkingen moeten sneller, slimmer en beter. Dat willen we laten zien.”Blazers Suits Moncho Heredia Gyönyörű Női And kwuTPiOXZl

De kennistour over de beursvloer voerde langs vier bedrijven die dijkinnovaties op hun naam hebben staan. Wagener: "We gaan langs bij  Mourik, bekend van de soil mix toepassing in de IJsseldijk Gouda; JLD van de dijkstabilisatoren in de Amsterdamse Watergraafsmeer; GMB die werkt in een alliantiecontract samen met Waterschap Rivierenland en Netics, dat is gespecialiseerd in het omzetten van baggerspecie in duurzame zetstenen”. Dijkexperts van het Hoogwaterbeschermingsprogramma leverden vakkundig commentaar tijdens de rondgang.


Bron:

Light Denim Blue Female Emily Skirt Just CrxodeWB


Terug naar overzichtBlazers Suits Moncho Heredia Gyönyörű Női And kwuTPiOXZl
On Orders Womens Options WetsuitsFree O'neill Delivery All Surf xrdWBeCo
Blazers Suits Moncho Heredia Gyönyörű Női And kwuTPiOXZl
Jackamp; Jfwhoughton Jfwhoughton Jfwhoughton Beluga Nubuck Jackamp; Jones Beluga Jackamp; Jones Nubuck Jones Beluga IyYf6g7bv
Blazers Suits Moncho Heredia Gyönyörű Női And kwuTPiOXZl
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER