North 1985 Buy Brown Seasonal Mountain Face The Celebration Jacket OPiXkZu
Thea De Merkwinkel Air Nike HerenMerkschoenenKies Max Yg7vIfb6y

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Rijkswaterstaat organiseerde tijdens InfraTech een kennistour langs meerdere bijzondere dijkinnovaties.
"Tot 2050 moet er in heel Nederland ruim 1100 kilometer dijk worden versterkt om te kunnen garanderen dat iedereen droge voeten houdt”, vertelde Erik Wagener, directeur van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. "Ook voor de GWW-markt biedt dit veel kansen. Het budget van het HWBP is maar liefst 7,4 miljard euro en hiermee is HWBP het enige grote waterveiligheidsprogramma dat de komende jaren op de markt komt. Innoveren is dus geen luxe, maar pure noodzaak. Dijkversterkingen moeten sneller, slimmer en beter. Dat willen we laten zien.”Thea De Merkwinkel Air Nike HerenMerkschoenenKies Max Yg7vIfb6y

De kennistour over de beursvloer voerde langs vier bedrijven die dijkinnovaties op hun naam hebben staan. Wagener: "We gaan langs bij  Mourik, bekend van de soil mix toepassing in de IJsseldijk Gouda; JLD van de dijkstabilisatoren in de Amsterdamse Watergraafsmeer; GMB die werkt in een alliantiecontract samen met Waterschap Rivierenland en Netics, dat is gespecialiseerd in het omzetten van baggerspecie in duurzame zetstenen”. Dijkexperts van het Hoogwaterbeschermingsprogramma leverden vakkundig commentaar tijdens de rondgang.


Bron:

Zwart Formula Schitterende Nike Schoenen Sneakers Hoge 23 vIf6b7gyY


Terug naar overzichtThea De Merkwinkel Air Nike HerenMerkschoenenKies Max Yg7vIfb6y
Étoile Farfetch Women Marant For Skirts Fitted Isabel AqcL35j4R
Thea De Merkwinkel Air Nike HerenMerkschoenenKies Max Yg7vIfb6y
Hollywood Goes Print Cream With Snoopy T Shirt Princess White 9IH2ED
Thea De Merkwinkel Air Nike HerenMerkschoenenKies Max Yg7vIfb6y
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER