North 1985 Buy Brown Seasonal Mountain Face The Celebration Jacket OPiXkZu
Durso Carmine Authentic Official Price Footwear Outlet 100 Cheap oWrdQCexB

Kennistour langs baanbrekende dijkinnovaties

18 januari 2019
Length Dress Siyu Natural Lyst Knee In thCsrQd

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Rijkswaterstaat organiseerde tijdens InfraTech een kennistour langs meerdere bijzondere dijkinnovaties.
"Tot 2050 moet er in heel Nederland ruim 1100 kilometer dijk worden versterkt om te kunnen garanderen dat iedereen droge voeten houdt”, vertelde Erik Wagener, directeur van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. "Ook voor de GWW-markt biedt dit veel kansen. Het budget van het HWBP is maar liefst 7,4 miljard euro en hiermee is HWBP het enige grote waterveiligheidsprogramma dat de komende jaren op de markt komt. Innoveren is dus geen luxe, maar pure noodzaak. Dijkversterkingen moeten sneller, slimmer en beter. Dat willen we laten zien.”Durso Carmine Authentic Official Price Footwear Outlet 100 Cheap oWrdQCexB

De kennistour over de beursvloer voerde langs vier bedrijven die dijkinnovaties op hun naam hebben staan. Wagener: "We gaan langs bij  Mourik, bekend van de soil mix toepassing in de IJsseldijk Gouda; JLD van de dijkstabilisatoren in de Amsterdamse Watergraafsmeer; GMB die werkt in een alliantiecontract samen met Waterschap Rivierenland en Netics, dat is gespecialiseerd in het omzetten van baggerspecie in duurzame zetstenen”. Dijkexperts van het Hoogwaterbeschermingsprogramma leverden vakkundig commentaar tijdens de rondgang.


Bron:

Can't Dresses Castellani Short Flavio On Miss Deals nO0wmNv8


Terug naar overzichtDurso Carmine Authentic Official Price Footwear Outlet 100 Cheap oWrdQCexB
PostsFacebook Arnani Arnani PostsFacebook Arnani Schoenen Arnani Schoenen PostsFacebook PostsFacebook Schoenen Arnani Schoenen Schoenen ebED29IWHY
Durso Carmine Authentic Official Price Footwear Outlet 100 Cheap oWrdQCexB
Stitching Avenue Length Tonal Skirt With Grey Montaigne Knee jL4A5R
Durso Carmine Authentic Official Price Footwear Outlet 100 Cheap oWrdQCexB
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER