North 1985 Buy Brown Seasonal Mountain Face The Celebration Jacket OPiXkZu
Dress Koop Zwarte Dames Vergelijkamp; JurkenKleding nl Peplum LARjq354

Kennistour langs baanbrekende dijkinnovaties

18 januari 2019
Tigha Sosie Jurk Gemaakt Kant Van zVGqMpSLU

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Rijkswaterstaat organiseerde tijdens InfraTech een kennistour langs meerdere bijzondere dijkinnovaties.
"Tot 2050 moet er in heel Nederland ruim 1100 kilometer dijk worden versterkt om te kunnen garanderen dat iedereen droge voeten houdt”, vertelde Erik Wagener, directeur van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. "Ook voor de GWW-markt biedt dit veel kansen. Het budget van het HWBP is maar liefst 7,4 miljard euro en hiermee is HWBP het enige grote waterveiligheidsprogramma dat de komende jaren op de markt komt. Innoveren is dus geen luxe, maar pure noodzaak. Dijkversterkingen moeten sneller, slimmer en beter. Dat willen we laten zien.”Dress Koop Zwarte Dames Vergelijkamp; JurkenKleding nl Peplum LARjq354

De kennistour over de beursvloer voerde langs vier bedrijven die dijkinnovaties op hun naam hebben staan. Wagener: "We gaan langs bij  Mourik, bekend van de soil mix toepassing in de IJsseldijk Gouda; JLD van de dijkstabilisatoren in de Amsterdamse Watergraafsmeer; GMB die werkt in een alliantiecontract samen met Waterschap Rivierenland en Netics, dat is gespecialiseerd in het omzetten van baggerspecie in duurzame zetstenen”. Dijkexperts van het Hoogwaterbeschermingsprogramma leverden vakkundig commentaar tijdens de rondgang.


Bron:

Demping Max Gamma Performance Air Hardloopschoenen Nike Dynasty OPNnXw80k


Terug naar overzichtDress Koop Zwarte Dames Vergelijkamp; JurkenKleding nl Peplum LARjq354
SweatersKleding Dames Koop Leopard Print Vergelijkamp; nl 0PN8kZOXnw
Dress Koop Zwarte Dames Vergelijkamp; JurkenKleding nl Peplum LARjq354
Kurzschaft Kurzschaft Bugatti StiefelSchwarzschwarz 312171014000Herren Kurzschaft StiefelSchwarzschwarz Bugatti StiefelSchwarzschwarz Kurzschaft 312171014000Herren Bugatti 312171014000Herren 312171014000Herren Bugatti 7yvbYf6g
Dress Koop Zwarte Dames Vergelijkamp; JurkenKleding nl Peplum LARjq354
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER