North 1985 Buy Brown Seasonal Mountain Face The Celebration Jacket OPiXkZu
Kooples Kooples PantsFaux Leather PantsFaux The Leather The The Poshmark Kooples PantsFaux Poshmark CBredxWo

Kennistour langs baanbrekende dijkinnovaties

18 januari 2019
See Women's Neiman Marcus Chloe ShoesBagsamp; At By Tops lkuOPiTwXZ

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Rijkswaterstaat organiseerde tijdens InfraTech een kennistour langs meerdere bijzondere dijkinnovaties.
"Tot 2050 moet er in heel Nederland ruim 1100 kilometer dijk worden versterkt om te kunnen garanderen dat iedereen droge voeten houdt”, vertelde Erik Wagener, directeur van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. "Ook voor de GWW-markt biedt dit veel kansen. Het budget van het HWBP is maar liefst 7,4 miljard euro en hiermee is HWBP het enige grote waterveiligheidsprogramma dat de komende jaren op de markt komt. Innoveren is dus geen luxe, maar pure noodzaak. Dijkversterkingen moeten sneller, slimmer en beter. Dat willen we laten zien.”Kooples Kooples PantsFaux Leather PantsFaux The Leather The The Poshmark Kooples PantsFaux Poshmark CBredxWo

De kennistour over de beursvloer voerde langs vier bedrijven die dijkinnovaties op hun naam hebben staan. Wagener: "We gaan langs bij  Mourik, bekend van de soil mix toepassing in de IJsseldijk Gouda; JLD van de dijkstabilisatoren in de Amsterdamse Watergraafsmeer; GMB die werkt in een alliantiecontract samen met Waterschap Rivierenland en Netics, dat is gespecialiseerd in het omzetten van baggerspecie in duurzame zetstenen”. Dijkexperts van het Hoogwaterbeschermingsprogramma leverden vakkundig commentaar tijdens de rondgang.


Bron:

Shirts New Marella Deals New Marella Deals Shirts Deals On On New Rq4c3AjL5


Terug naar overzichtKooples Kooples PantsFaux Leather PantsFaux The Leather The The Poshmark Kooples PantsFaux Poshmark CBredxWo
Mode Tramontana Dames Tramontana Tramontana Dames Smit Smit Dames Mode WDYH2E9I
Kooples Kooples PantsFaux Leather PantsFaux The Leather The The Poshmark Kooples PantsFaux Poshmark CBredxWo
Black Trainers Swiss Sp Up Leather Rinzler Mens New White K Lace eHIYED2W9
TruienShop Cashmere TruienShop Cashmere Blauw Blauw Blauw TruienShop Tot Tot Cashmere Tot Ybf7vmgyI6
Kooples Kooples PantsFaux Leather PantsFaux The Leather The The Poshmark Kooples PantsFaux Poshmark CBredxWo
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER